Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δεν μπόρεσε ο Λεβαδειακός

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου από την Football League στην Σούπερ Λίγκα.

Με αυτόν τον βαθμό οι «μελανόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά των τριών βαθμών που τους χωρίζει από τους -δεύτερους της ειδικής βαθμολογίας- Βοιωτούς κι έτσι παραμένουν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.
Μάλιστα, με μία νίκη στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές ο ΟΦΗ εξασφαλίζει και μαθηματικά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.
Το σκορ άνοιξε στο 22΄ ο Ουκάρ για τον ΟΦΗ, ενώ στο 35΄ με πέναλτι ο Ζουρούδης ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό.
Η αναμέτρηση άρχισε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, μετά από είσοδο οπαδών του Λεβαδειακού στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι δημιούργησαν ένταση με τους αντίστοιχους του ΟΦΗ. Επίσης, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και αντίστοιχων του Πανιωνίου.
Κίτρινες: Καλάιτζιτς, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Γεωργίου - Λισγάρας, Μπεγκόνια
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Ρόβας (70΄ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56΄ Κατσοκογιάννης), Βερόν, Ουκάρ (79΄ Ζαχαράκης), Παπουλής, Καμπάνταης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας (87΄ Βασιλείου), Κοιλιάρας (64΄ Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (78΄ Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.
πηγη
http://viotia.blogspot.com/2011/07/blog-post_29.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Viotia+%28%E2%EF%E9%F9%F4%DF%E1+viotia+%E2%EF%E9%F9%F4%DF%E1%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: