Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μια Porsche στο ... Κυριάκι Βοιωτίας.

Γράφει ο Π.ΚΑΤΩΝΗΣ
Ένας από τους πιο  «αμφιλεγόμενους» παίχτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο,το ταλέντο του οποίου δεν συμβάδιζε τις περισσότερες  φορές  με την απόδοσή του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αφήνει τα σαλόνια και πιάνει τα ....αλώνια.




Ο Λάμπρος Χούτος που έφτασε στο απόγειο της δόξας του όταν φόρεσε την φανέλα της Ρόμα,της Ίντερ και του Ολυμπιακού αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα Β΄ τοπικής κατηγορίας Βοιωτίας!

Πρόκειται για τον ΠΑΟ Κυριακίου που έχει έδρα το ομώνυμο χωριό που είναι κτισμένο σε υψόμετρο 720 μέτρων στις βορειοδυτικές πλαγιάς του Ελικώνα και ο πληθυσμός του είναι 2000 κάτοικοι.Η  « Porsche του ελληνικού ποδοσφαίρου» ετοιμάζεται πλέον για ....απόσυρση και θα κάνει τα τελευταία χιλιόμετρα προτού πει το οριστικό «αντίο» στα ελληνικά γήπεδα. 

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο ο Λάμπρος Χούτος είπε « ναι» στην πρόταση του ΠΑΟ Κυριακίου και υπέγραψε δελτίο είναι η παρουσία του κουμπάρου του στον προεδρικό θώκο, συν το γεγονός ότι θα αναλάβει ταυτόχρονα και την τεχνική ηγεσία της ομάδας κάνοντας έτσι ένα νέο ξεκίνημα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2009, ο 32χρονος  ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ιταλική Πεσίνα, ομάδα 3ης κατηγορίας,ενώ επίσης έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ρετζίνα, Αταλάντα, Ρεάλ Μαγιόρκα.

Ο Λάμπρος Χούτος που είναι πολύ γνωστός για την αγάπη του στα ακριβά αυτοκίνητα έπεσε πρόσφατα θύμα ληστείας καθώς κλέφτες μπήκαν στο γκαράζ του σπιτιού του στο Κορωπί και του πήραν μια Mercedes και ένα Land Rover.   
πηγή 
http://sogal-stiri.blogspot.com/2011/08/porsche.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: